Kleine en grote vragen

Wanneer er een nieuw wondertje in je leven komt, staat je leven op zijn kop. Jullie moeten elkaar leren kennen en misschien zelfs wel een beetje aan elkaar wennen. Zo’n overgang kan heel veel vragen met zich meebrengen. Misschien vragen die je van te voren niet bedacht had of dingen waar je graag een persoonlijk en deskundig advies over zou willen krijgen.

Hoe fijn is het dan als er iemand met je meekijkt en denkt. Denk hierbij bv aan vragen over borstvoeding en voeding in het algemeen, flessen, wel of geen speen maar ook bijvoorbeeld over slaapritmes of badrituelen. Lukt het maar niet om samen een ritme te vinden of doet je baby alleen maar korte hazenslaapjes?
Kortom, voor allerlei vragen die jij je als ouder stelt en waar ik het antwoord op zou kunnen weten. Dit kan in overleg door middel van coaching per mail of telefoon of een eenmalig huisbezoek.

Maar het kan ook zijn dat je verder moet kijken dan alleen een hulpvraag of dat de vraag meer tijd in beslag neemt. Denk hierbij aan langdurige slaapproblemen of voedingsproblemen. Dan kan het een uitkomst zijn om, door middel van een intensief persoonlijk afgestemd plan, samen aan een oplossing te werken.

Denk hierbij aan:

  • Invullen van een uitgebreide vragenlijst door jullie (ouders) per mail
  • Huisbezoek van 1,5 uur om te observeren en bespreken van de vragenlijst in jullie thuissituatie
  • plan van aanpak, informatie en adviezen op maat (dit plan ontvangen jullie ook digitaal)
  • 2 weken lang ongelimiteerd vragen stellen per mail, telefoon, whats app, sms.
    Ik reageer te aller tijde binnen 24 uur.
  • Eventueel op verzoek een extra huisbezoek. (meerprijs)
  • Evaluatie per telefoon of mail.

Delen op social media