Babymassage

massageLichamelijk contact is naast eten en drinken de eerste levensbehoefte voor je kindje. Aanraking vergroot het gevoel van geborgenheid, positief zelfbeeld, bevordert de communicatie met je kindje en werkt ontspannend. 

Massage is één van de meest positieve manieren om aandacht en liefde te geven aan je kindje. Het stimuleert de ontwikkeling van de hersenen en bevordert de werking van verschillende organen. Maar het is ook goed voor te vroeg geboren kindjes of baby’s die, om welke reden dan ook, hyperactief zijn. De spierspanning is bij deze kindjes vaak hoger en de baby kan zich beter leren ontspannen.
Ook bij darmkrampjes kan babymassage ontspanning en rust brengen.

Masseren stimuleert de groei en ontwikkeling van het afweermechanisme. Tevens wordt de intuïtieve band met je kindje versterkt. Middels non-verbale communicatie heeft je kleintje jou immers veel vertellen (o.a. wat hij/zij fijn vindt).  

 

Maar bovenal is babymassage zo leuk om te doen!!!

ShantalaZowel ouder als kind genieten hier altijd zichtbaar van.

Shantala babymassage is een massagevorm die geschikt is voor alle baby’s. Deze vorm van masseren komt oorspronkelijk uit India en is een totale lichaamsmassage die men daar toepast tijdens de dagelijkse verzorging van baby’s.

Een les babymassage is heel mooi om individueel thuis in je vertrouwde omgeving te doen. Je kunt er ook voor kiezen om het samen met een vriendin te doen of een samengesteld groepje van bv de zwangerschapsgym.
Wil jij met je kindje genieten van babymassage? De ideale leeftijd voor het aanleren ervan is tussen de 6 weken en 7 maanden.

Babymassage (je kan kiezen voor een losse les of een complete cursus die bestaat uit 3 lessen)

  • Thuis in je vertrouwde omgeving op een tijdstip dat het jou en je kindje uitkomt.
  • Zorg voor een lekker warme omgeving. Je kindje ligt per slot van rekening bloot.
  • Je masseert je kindje zelf.
  • Individuele massageles duurt ongeveer 75 minuten
  • Je ontvangt een welkomstgeschenkje en informatie om nog eens na te lezen.

Voor groepslessen en de daarbij behorende tarieven op aanvraag. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op dan kan ik overleggen over groepsgrootte en wensen.

Delen op social media